UITBREIDING VRACHTROUTE ZEEBRUGGE-DOVER

P&O European Ferries heeft haar vrachtcapaciteit op de route Zeebrugge- Dover uitgebreid door de inzet van jumbo-vrachtferry ‘European Seaway’. Het schip, met een capaciteit voor 120 vrachtwagens/trailers van vijftien meter, bood gisteren haar eerste afvaart. Drie zusterschepen van de ‘European Seaway’ zijn in aanbouw bij de Schichau Seebeckwerft in Bremerhaven. De ‘European Pathway’, ‘European Highway’ en ‘European Causeway’ komen in januari ’92, juni ’92 en

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

UITBREIDING VRACHTROUTE ZEEBRUGGE-DOVER | NT

UITBREIDING VRACHTROUTE ZEEBRUGGE-DOVER

P&O European Ferries heeft haar vrachtcapaciteit op de route Zeebrugge- Dover uitgebreid door de inzet van jumbo-vrachtferry ‘European Seaway’. Het schip, met een capaciteit voor 120 vrachtwagens/trailers van vijftien meter, bood gisteren haar eerste afvaart. Drie zusterschepen van de ‘European Seaway’ zijn in aanbouw bij de Schichau Seebeckwerft in Bremerhaven. De ‘European Pathway’, ‘European Highway’ en ‘European Causeway’ komen in januari ’92, juni ’92 en

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu