Directeuren Gantelhaven verhoord in gifvatenzaak

ROTTERDAM – De Rotterdamse politie heeft twee directeuren van het Rotterdamse opslagbedrijf Gantelhaven aangehouden voor verhoor en daarna weer op vrije voeten gesteld. De verhoren vloeien voort uit het onderzoek naar de vondst bij het bedrijf van tweehonderd ondeugdelijke vaten met chemicalien op 26 mei.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Directeuren Gantelhaven verhoord in gifvatenzaak | NT

Directeuren Gantelhaven verhoord in gifvatenzaak

ROTTERDAM – De Rotterdamse politie heeft twee directeuren van het Rotterdamse opslagbedrijf Gantelhaven aangehouden voor verhoor en daarna weer op vrije voeten gesteld. De verhoren vloeien voort uit het onderzoek naar de vondst bij het bedrijf van tweehonderd ondeugdelijke vaten met chemicalien op 26 mei.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen