Franse spoorwegen zien veel in TGV als concurrent vrachtvervoer door de lucht

PARIJS – Societe Nationale des Chemins de Fer Franmsterdamais (SNCF) zegt dat haar nieuwe vracht-TGV succesvol zal kunnen concurreren met luchtvrachtmaatschappijen op de Europese markt. Volgens een eerder uitgevoerde studie van de Franse Spoorwegen zou zo’n TGV in theorie twee keer zo veel opleveren als een traditionele passagiers-TGV.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Franse spoorwegen zien veel in TGV als concurrent vrachtvervoer door de lucht | NT

Franse spoorwegen zien veel in TGV als concurrent vrachtvervoer door de lucht

PARIJS – Societe Nationale des Chemins de Fer Franmsterdamais (SNCF) zegt dat haar nieuwe vracht-TGV succesvol zal kunnen concurreren met luchtvrachtmaatschappijen op de Europese markt. Volgens een eerder uitgevoerde studie van de Franse Spoorwegen zou zo’n TGV in theorie twee keer zo veel opleveren als een traditionele passagiers-TGV.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding