Road Air noemt zich vervoers-architect

Vervolg van voorpagina SCHIPHOL – Road Air beschouwt zichzelf als architect van vervoer en niet als uitvinder van het wiel bij de introductie van het vernieuwde Waco door to door produkt. ,,Het is verkeerd om alle door to door systemen op een hoop te gooien”, vindt directeur Frank de Reij van Waco-lid Road Air. ,,We hebben de krachten van verschillende vervoerders gecombineerd in een nieuw produkt, dat goed luistert naar de wensen van de klant met ‘one stop shopping’ behoeften

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Road Air noemt zich vervoers-architect | NT

Road Air noemt zich vervoers-architect

Vervolg van voorpagina SCHIPHOL – Road Air beschouwt zichzelf als architect van vervoer en niet als uitvinder van het wiel bij de introductie van het vernieuwde Waco door to door produkt. ,,Het is verkeerd om alle door to door systemen op een hoop te gooien”, vindt directeur Frank de Reij van Waco-lid Road Air. ,,We hebben de krachten van verschillende vervoerders gecombineerd in een nieuw produkt, dat goed luistert naar de wensen van de klant met ‘one stop shopping’ behoeften

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen