Harbers ziet op infrastructuur ‘geen breuk met het verleden’

Regeerakkoord

Demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) ziet ‘geen breuk met het verleden’ in het hoofdlijnenakkoord van PVV, VVD, NSC en BBB als het om zijn portefeuille gaat. Verder wil hij weinig zeggen over de plannen. ‘Ik ga niet het hele coalitieakkoord recenseren.’

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Harbers ziet op infrastructuur ‘geen breuk met het verleden’ | NT

Harbers ziet op infrastructuur ‘geen breuk met het verleden’

Regeerakkoord

Demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) ziet ‘geen breuk met het verleden’ in het hoofdlijnenakkoord van PVV, VVD, NSC en BBB als het om zijn portefeuille gaat. Verder wil hij weinig zeggen over de plannen. ‘Ik ga niet het hele coalitieakkoord recenseren.’

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu