Hellmann ziet omzet met 30% krimpen naar 3,5 miljard

Jaarcijfers 2023

Het Duitse Hellmann Worldwide Logistics zag de omzet vorig jaar sterk teruglopen. Onder druk van dalende vrachttarieven, met name in de luchtvracht-en containervaart, daalden de inkomsten met 30% naar 3,5 miljard euro (2022: 5 miljard euro), meldt het Duitse familiebedrijf uit Osnabrück.

Foto: Lutsenko_Oleksandr / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Hellmann ziet omzet met 30% krimpen naar 3,5 miljard | NT

Hellmann ziet omzet met 30% krimpen naar 3,5 miljard

Jaarcijfers 2023

Het Duitse Hellmann Worldwide Logistics zag de omzet vorig jaar sterk teruglopen. Onder druk van dalende vrachttarieven, met name in de luchtvracht-en containervaart, daalden de inkomsten met 30% naar 3,5 miljard euro (2022: 5 miljard euro), meldt het Duitse familiebedrijf uit Osnabrück.

Foto: Lutsenko_Oleksandr / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu