Efficiency blijft transportsector bezighouden

Een reeks ontwikkelingen in het transportbedrijf staat deze week in het brandpunt van de belangstelling. De bar slechte cijfers van het Daimler-Benz concern hebben niet geleid tot een koersval van enige omvang. De raad van bestuur straalt zelfverzekerdheid en optimisme uit over de toekomst van het concern. Een aardig bedrijfje dat niet aan de weg timmert, is Antonov plc. die een naar eigen beweren succesvolle automatische versnellingsbak heeft ontwikkeld, die ook geschikt is zw

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Efficiency blijft transportsector bezighouden | NT

Efficiency blijft transportsector bezighouden

Een reeks ontwikkelingen in het transportbedrijf staat deze week in het brandpunt van de belangstelling. De bar slechte cijfers van het Daimler-Benz concern hebben niet geleid tot een koersval van enige omvang. De raad van bestuur straalt zelfverzekerdheid en optimisme uit over de toekomst van het concern. Een aardig bedrijfje dat niet aan de weg timmert, is Antonov plc. die een naar eigen beweren succesvolle automatische versnellingsbak heeft ontwikkeld, die ook geschikt is zw

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu