Vervoerders in Zweden kopen meer trucks

ROTTERDAM – De transportsector in Zweden herstelt zich. De vrachtwagenverkopen in het land zijn in de eerste helft van dit jaar met 11,5 procent gestegen. Tussen januari en juli werden 1369 wagens van meer dan zestien ton verkocht. Een jaar eerder waren dat er 1227. In juli bedroeg het aantal verkochte vrachtwagens 180 stuks.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vervoerders in Zweden kopen meer trucks | NT

Vervoerders in Zweden kopen meer trucks

ROTTERDAM – De transportsector in Zweden herstelt zich. De vrachtwagenverkopen in het land zijn in de eerste helft van dit jaar met 11,5 procent gestegen. Tussen januari en juli werden 1369 wagens van meer dan zestien ton verkocht. Een jaar eerder waren dat er 1227. In juli bedroeg het aantal verkochte vrachtwagens 180 stuks.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu