Groei RSC Groningen valt tegen

Het Rail Service Center Groningen ontwikkelt zich minder voorspoedig dan verwacht. Het volume steeg afgelopen jaar met slechts zeven procent. Jonker Veendam, voornaamste exploitant van de terminal, rekende op een groei van vijftien procent. Een tegenvaller dus, die vooral is veroorzaakt door de stagnerende afzet van maritieme containers in geheel Noord-Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Groei RSC Groningen valt tegen | NT

Groei RSC Groningen valt tegen

Het Rail Service Center Groningen ontwikkelt zich minder voorspoedig dan verwacht. Het volume steeg afgelopen jaar met slechts zeven procent. Jonker Veendam, voornaamste exploitant van de terminal, rekende op een groei van vijftien procent. Een tegenvaller dus, die vooral is veroorzaakt door de stagnerende afzet van maritieme containers in geheel Noord-Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu