Voor postbedrijf Sandd wordt dit een ‘leerjaar’

Apeldoorn . Postbedrijf Sandd start volgende maand met het bezorgen van stukken bij postbussen. ‘De nummer twee van Nederland’, zoals de onderneming zich publiekelijk afficheert, is de laatste jaren hard gegroeid. Over drie jaar moet minstens 20 procent van de postmarkt in handen zijn van Sandd.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Voor postbedrijf Sandd wordt dit een ‘leerjaar’ | NT

Voor postbedrijf Sandd wordt dit een ‘leerjaar’

Apeldoorn . Postbedrijf Sandd start volgende maand met het bezorgen van stukken bij postbussen. ‘De nummer twee van Nederland’, zoals de onderneming zich publiekelijk afficheert, is de laatste jaren hard gegroeid. Over drie jaar moet minstens 20 procent van de postmarkt in handen zijn van Sandd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu