Dertig Belgische vervoerders steunen leerstoel betere binnenvaart

INTERMODAAL VERVOER

Maandag 20 januari om vier uur wordt in Antwerpen een universitaire leerstoel geïnaugureerd die het gebruik van deze modaliteit in de aan- en afvoer tussen havens en achterland moet bevorderen. De leerstoel is vernoemd naar de vorig jaar overleden Dennie Lockefeer, die zich in de praktijk en in wetenschappelijk werk aan de Antwerpse universiteit zeer voor deze modaliteit heeft ingespannen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dertig Belgische vervoerders steunen leerstoel betere binnenvaart | NT

Dertig Belgische vervoerders steunen leerstoel betere binnenvaart

INTERMODAAL VERVOER

Maandag 20 januari om vier uur wordt in Antwerpen een universitaire leerstoel geïnaugureerd die het gebruik van deze modaliteit in de aan- en afvoer tussen havens en achterland moet bevorderen. De leerstoel is vernoemd naar de vorig jaar overleden Dennie Lockefeer, die zich in de praktijk en in wetenschappelijk werk aan de Antwerpse universiteit zeer voor deze modaliteit heeft ingespannen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen