Nextlogic lijkt na tien jaar eindelijk uit de startblokken te komen

binnenvaartplanning

Vanwege weerstand tegen het kostenplaatje en wegvallende voordeeltjes, zoals vaste vertrektijden op containerterminals, is weliswaar nog niet iedereen aan boord, maar Nextlogic stopt met proefdraaien en gaat in plaats daarvan nu snel ‘live’, bevestigen marktpartijen desgevraagd. Het planningssysteem voor de binnenvaart in de Rotterdamse haven gaat ‘binnen enkele weken’ met ongeveer twee derde van het totale marktvolume van start. Een formele bevestiging wil het Havenbedrijf nog niet geven.

Foto: Shutterstock, 365 Focus Photography

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nextlogic lijkt na tien jaar eindelijk uit de startblokken te komen | NT

Nextlogic lijkt na tien jaar eindelijk uit de startblokken te komen

binnenvaartplanning

Vanwege weerstand tegen het kostenplaatje en wegvallende voordeeltjes, zoals vaste vertrektijden op containerterminals, is weliswaar nog niet iedereen aan boord, maar Nextlogic stopt met proefdraaien en gaat in plaats daarvan nu snel ‘live’, bevestigen marktpartijen desgevraagd. Het planningssysteem voor de binnenvaart in de Rotterdamse haven gaat ‘binnen enkele weken’ met ongeveer twee derde van het totale marktvolume van start. Een formele bevestiging wil het Havenbedrijf nog niet geven.

Foto: Shutterstock, 365 Focus Photography

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu