Seinen dan toch op groen: Nextlogic is officieel live

planning nu bindend

De integrale planning voor de afhandeling van de containerbinnenvaart in de haven van Rotterdam is officieel ingevoerd, meldt het Havenbedrijf Rotterdam. Na een pilotfase van meer dan een jaar hebben binnenvaartpartijen, terminals en HbR de seinen op groen gezet en wordt Nextlogic per direct gebruikt voor de reguliere dienstverlening.

Foto: 365 Focus Photography / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Seinen dan toch op groen: Nextlogic is officieel live | NT

Seinen dan toch op groen: Nextlogic is officieel live

planning nu bindend

De integrale planning voor de afhandeling van de containerbinnenvaart in de haven van Rotterdam is officieel ingevoerd, meldt het Havenbedrijf Rotterdam. Na een pilotfase van meer dan een jaar hebben binnenvaartpartijen, terminals en HbR de seinen op groen gezet en wordt Nextlogic per direct gebruikt voor de reguliere dienstverlening.

Foto: 365 Focus Photography / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen