EICB, ABC en Damen Shipyards tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoewel de meeste ontwikkelingen nog in hun kinderschoenen staan, wordt er volop geïnnoveerd in de binnenvaartsector. Welke alternatieve brandstoffen kunnen worden ingezet? We nemen een kijkje in de keuken van de voorlopers op dit vlak en spreken met de experts: Khalid Tachi, EICB – Vincent Maes, Damen Shipyards Group – Tim Berckmoes, ABC.

EICB, ABC en Damen Shipyards tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

EICB, ABC en Damen Shipyards tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoewel de meeste ontwikkelingen nog in hun kinderschoenen staan, wordt er volop geïnnoveerd in de binnenvaartsector. Welke alternatieve brandstoffen kunnen worden ingezet? We nemen een kijkje in de keuken van de voorlopers op dit vlak en spreken met de experts: Khalid Tachi, EICB – Vincent Maes, Damen Shipyards Group – Tim Berckmoes, ABC.