Panteia en European Barge Union tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe groot is de urgentie van verduurzamen eigenlijk? Wat zijn de gevolgen als de binnenvaartvloot niet meebeweegt naar groene alternatieven? Onderzoeker Menno Menist schetst dit scenario. En uiteraard kijken we ook naar de oplossingen. Wat heeft de binnenvaart nodig om de slag te kunnen maken naar een duurzame mobiliteit? Met Menno Menist, directeur Panteia en Theresia Hacksteiner, Secretaris-Generaal EBU.

Panteia en European Barge Union tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

Panteia en European Barge Union tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe groot is de urgentie van verduurzamen eigenlijk? Wat zijn de gevolgen als de binnenvaartvloot niet meebeweegt naar groene alternatieven? Onderzoeker Menno Menist schetst dit scenario. En uiteraard kijken we ook naar de oplossingen. Wat heeft de binnenvaart nodig om de slag te kunnen maken naar een duurzame mobiliteit? Met Menno Menist, directeur Panteia en Theresia Hacksteiner, Secretaris-Generaal EBU.