NPRC, Bosman Shipping, CITBO en zelfstandige schipper tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe zien de schippers en de rederijen zelf de toekomst van de binnenvaart? Waar zetten zij op in als het gaat om verduurzaming? En waar lopen zij nog tegenaan? Een gesprek met rederijen, brancheverenigingen en innoverende schippers. Met:  Femke Brenninkmeijer, NPRC – Patrick Hermans, zelfstandig binnenvaartondernemer – Roland Bosman, Bosman Shipping Group – Daisy Rycquart, CITBO.

NPRC, Bosman Shipping, CITBO en zelfstandige schipper tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

NPRC, Bosman Shipping, CITBO en zelfstandige schipper tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe zien de schippers en de rederijen zelf de toekomst van de binnenvaart? Waar zetten zij op in als het gaat om verduurzaming? En waar lopen zij nog tegenaan? Een gesprek met rederijen, brancheverenigingen en innoverende schippers. Met:  Femke Brenninkmeijer, NPRC – Patrick Hermans, zelfstandig binnenvaartondernemer – Roland Bosman, Bosman Shipping Group – Daisy Rycquart, CITBO.