EFIP, NVB, Provincie Limburg en Port of Zwolle tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe pakken de binnenhavens de uitdagingen binnen de verduurzaming op? Hoe kan samenwerking tussen verschillende havens de verduurzaming versnellen? Welke initiatieven zijn er al? We spreken erover met verschillende havens en brancheverenigingen. Met: Turi Fiorito, Director EFIP – Jeroen van den Ende, CEO Port of Zwolle – Lijdia Pater, Secretaris NVB – Jan-Karel Konings, provincie Limburg

EFIP, NVB, Provincie Limburg en Port of Zwolle tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

EFIP, NVB, Provincie Limburg en Port of Zwolle tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Hoe pakken de binnenhavens de uitdagingen binnen de verduurzaming op? Hoe kan samenwerking tussen verschillende havens de verduurzaming versnellen? Welke initiatieven zijn er al? We spreken erover met verschillende havens en brancheverenigingen. Met: Turi Fiorito, Director EFIP – Jeroen van den Ende, CEO Port of Zwolle – Lijdia Pater, Secretaris NVB – Jan-Karel Konings, provincie Limburg