Minder trucks en meer treinen naar DFDS-terminal Gent

modal shift

Vanaf maart gaat de Deense rederij DFDS meer rechtstreekse treinen inzetten naar haar terminal in Gent. Daarmee wil het bedrijf meer vrachtwagens van de weg halen. Wekelijks komen vijf treinen opleggers en containers ophalen en afzetten op de terminal.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Minder trucks en meer treinen naar DFDS-terminal Gent | NT

Minder trucks en meer treinen naar DFDS-terminal Gent

modal shift

Vanaf maart gaat de Deense rederij DFDS meer rechtstreekse treinen inzetten naar haar terminal in Gent. Daarmee wil het bedrijf meer vrachtwagens van de weg halen. Wekelijks komen vijf treinen opleggers en containers ophalen en afzetten op de terminal.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu