Vrachtschip in Duinkerken overvallen door grote groep gewapende mannen

Cocaïne maffia

Tussen de tien en twintig gewapende mannen zijn in de nacht van zondag op maandag een schip in de haven van Duinkerken binnengedrongen en hebben de bemanningsleden enige tijd gegijzeld. Het schip lag er sinds 2 oktober, nadat er door de douane 1100 kilo cocaïne was aangetroffen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtschip in Duinkerken overvallen door grote groep gewapende mannen | NT

Vrachtschip in Duinkerken overvallen door grote groep gewapende mannen

Cocaïne maffia

Tussen de tien en twintig gewapende mannen zijn in de nacht van zondag op maandag een schip in de haven van Duinkerken binnengedrongen en hebben de bemanningsleden enige tijd gegijzeld. Het schip lag er sinds 2 oktober, nadat er door de douane 1100 kilo cocaïne was aangetroffen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen