Jetten onderzoekt versnelling stikstofvergunningsverlening

Bij energie-infrastructuur

Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie gaat op basis van nieuw onderzoek bekijken welke juridische mogelijkheden er zijn om vertraging in de stikstofvergunningverlening bij aanleg van energie-infrastructuur te voorkomen. De zogeheten stikstofcoalitie, waar onder andere Havenbedrijf Rotterdam bij aangesloten is, vindt dat de juridische verkenning zo snel mogelijk moet worden opgepakt.

Minister Jetten 2024
De aanleg van energie-infrastructuur is essentieel voor verduurzaming. Foto: Ministerie van EZK.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Jetten onderzoekt versnelling stikstofvergunningsverlening | NT

Jetten onderzoekt versnelling stikstofvergunningsverlening

Bij energie-infrastructuur

Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie gaat op basis van nieuw onderzoek bekijken welke juridische mogelijkheden er zijn om vertraging in de stikstofvergunningverlening bij aanleg van energie-infrastructuur te voorkomen. De zogeheten stikstofcoalitie, waar onder andere Havenbedrijf Rotterdam bij aangesloten is, vindt dat de juridische verkenning zo snel mogelijk moet worden opgepakt.

Minister Jetten 2024
De aanleg van energie-infrastructuur is essentieel voor verduurzaming. Foto: Ministerie van EZK.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu