600 kilo cocaine gevonden in container met klassieke auto’s

Straatwaarde van 45 miljoen

De douane in Rotterdam heeft zondag een partij van 600 kilo cocaïne aangetroffen in een container met klassieke auto’s. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

200 kilo cocaine gevonden
Douane onderschepte vorige week meerdere keren een partij drugs. Foto: OM

De straatwaarde van de gevonden verdovende middelen is 45 miljoen euro. De container waarin de partij cocaïne werd gevonden, was afkomstig uit de Verenigde Staten en is via Panama in Rotterdam terecht gekomen. De eindbestemming van de container was Zwitserland.

Eerder, vorige week woensdag, is bij een opslagbedrijf op de Maasvlakte 200 kilo cocaïne aangetroffen bij de verwerking van een container met Big Bags ferronikkel. De straatwaarde bedraagt 15 miljoen euro. De container kwam uit Brazilië en is via Colombia in Nederland aangekomen. Het opslagbedrijf lijkt niets met de drugszending te maken te hebben, meldt het OM.

600 kilo cocaine gevonden in container met klassieke auto’s | NT

600 kilo cocaine gevonden in container met klassieke auto’s

Straatwaarde van 45 miljoen

De douane in Rotterdam heeft zondag een partij van 600 kilo cocaïne aangetroffen in een container met klassieke auto’s. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

200 kilo cocaine gevonden
Douane onderschepte vorige week meerdere keren een partij drugs. Foto: OM

De straatwaarde van de gevonden verdovende middelen is 45 miljoen euro. De container waarin de partij cocaïne werd gevonden, was afkomstig uit de Verenigde Staten en is via Panama in Rotterdam terecht gekomen. De eindbestemming van de container was Zwitserland.

Eerder, vorige week woensdag, is bij een opslagbedrijf op de Maasvlakte 200 kilo cocaïne aangetroffen bij de verwerking van een container met Big Bags ferronikkel. De straatwaarde bedraagt 15 miljoen euro. De container kwam uit Brazilië en is via Colombia in Nederland aangekomen. Het opslagbedrijf lijkt niets met de drugszending te maken te hebben, meldt het OM.