Spook van no-deal Brexit duikt weer op na besluit Johnson

onderhandelingen

De Britse premier Boris Johnson wil met zijn nieuwe Brexit-wet iedere verlenging van de overgangsperiode na 2020 na het Britse vertrek uit de EU voorkomen. Daarbij is volgens sommige analisten een harde Brexit weer een dreigend scenario eind volgend jaar. Het Britse Pond was het eerste slachtoffer van dit besluit. De koersstijging na de gewonnen parlementsverkiezingen van vorige week was in een dag verdampt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Spook van no-deal Brexit duikt weer op na besluit Johnson | NT

Spook van no-deal Brexit duikt weer op na besluit Johnson

onderhandelingen

De Britse premier Boris Johnson wil met zijn nieuwe Brexit-wet iedere verlenging van de overgangsperiode na 2020 na het Britse vertrek uit de EU voorkomen. Daarbij is volgens sommige analisten een harde Brexit weer een dreigend scenario eind volgend jaar. Het Britse Pond was het eerste slachtoffer van dit besluit. De koersstijging na de gewonnen parlementsverkiezingen van vorige week was in een dag verdampt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu