‘Maatregelen tegen coronavirus blijven ook na 6 april van kracht’

verlenging

De huidige maatregelen tegen het coronavirus blijven ook na 6 april gelden, melden bronnen in Den Haag. Zo blijven de scholen en de horeca langer dicht, bevestigen ze na berichtgeving van De Telegraaf. Ze verwachten voorlopig geen nieuwe extra maatregelen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Maatregelen tegen coronavirus blijven ook na 6 april van kracht’ | NT

‘Maatregelen tegen coronavirus blijven ook na 6 april van kracht’

verlenging

De huidige maatregelen tegen het coronavirus blijven ook na 6 april gelden, melden bronnen in Den Haag. Zo blijven de scholen en de horeca langer dicht, bevestigen ze na berichtgeving van De Telegraaf. Ze verwachten voorlopig geen nieuwe extra maatregelen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu