‘Havens moeten zich bezinnen op hun verdienmodel’

Onzekere toekomst
Vertragende wereldhandel, onzekerheid en noodzakelijke investeringen om op tijd te kunnen voldoen aan minder vervuilende uitstoot, zijn slechts een paar ‘uitdagingen’ voor de havensector. Ondertussen wordt het steeds ingewikkelder om havens te beschermen tegen de georganiseerde drugswereld. ‘Vrijwel altijd is er iemand van binnenuit bij drugssmokkel betrokken’, waarschuwde Lieselot Bisschop, hoogleraar criminologie, vorige week tijdens een bijeenkomst van TT Club.
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Havens moeten zich bezinnen op hun verdienmodel’ | NT

‘Havens moeten zich bezinnen op hun verdienmodel’

Onzekere toekomst
Vertragende wereldhandel, onzekerheid en noodzakelijke investeringen om op tijd te kunnen voldoen aan minder vervuilende uitstoot, zijn slechts een paar ‘uitdagingen’ voor de havensector. Ondertussen wordt het steeds ingewikkelder om havens te beschermen tegen de georganiseerde drugswereld. ‘Vrijwel altijd is er iemand van binnenuit bij drugssmokkel betrokken’, waarschuwde Lieselot Bisschop, hoogleraar criminologie, vorige week tijdens een bijeenkomst van TT Club.
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu