DP World Antwerpen voert dagtoeslag in voor containertruckers

14 euro per geboekt tijdslot

Vrachtwagens die zich doordeweeks overdag aanmelden op de containerterminal Antwerp Gateway moeten vanaf 20 mei een toeslag betalen. Deze maatregel moet volgens terminaluitbater DP World een betere spreiding van het op- en afhalen van containers stimuleren en meer combinaties van beide transacties bevorderen. Hij zou ook leiden tot minder files in en rond het Antwerps havengebied.

Foto: DP World

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

DP World Antwerpen voert dagtoeslag in voor containertruckers | NT

DP World Antwerpen voert dagtoeslag in voor containertruckers

14 euro per geboekt tijdslot

Vrachtwagens die zich doordeweeks overdag aanmelden op de containerterminal Antwerp Gateway moeten vanaf 20 mei een toeslag betalen. Deze maatregel moet volgens terminaluitbater DP World een betere spreiding van het op- en afhalen van containers stimuleren en meer combinaties van beide transacties bevorderen. Hij zou ook leiden tot minder files in en rond het Antwerps havengebied.

Foto: DP World

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu