Rob de Wijk: internationale handel slachtoffer van nieuwe wereldorde

geopolitiek 2.0

Het bedrijfsleven moet zich klaarmaken voor forse verschuivingen in de wereldwijde geopolitiek. Daarvoor waarschuwde hoogleraar Rob de Wijk woensdag tijdens zijn presentatie op een bijeenkomst van de KVNR en RMSC in Rotterdam. ‘Via supply chains kun je de levensader van een land afknijpen, dat is geopolitiek 2.0.’

Foto: KVNR / Erik Jansen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rob de Wijk: internationale handel slachtoffer van nieuwe wereldorde | NT

Rob de Wijk: internationale handel slachtoffer van nieuwe wereldorde

geopolitiek 2.0

Het bedrijfsleven moet zich klaarmaken voor forse verschuivingen in de wereldwijde geopolitiek. Daarvoor waarschuwde hoogleraar Rob de Wijk woensdag tijdens zijn presentatie op een bijeenkomst van de KVNR en RMSC in Rotterdam. ‘Via supply chains kun je de levensader van een land afknijpen, dat is geopolitiek 2.0.’

Foto: KVNR / Erik Jansen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu