Grootse deel logistieke bedrijven heeft papierwerk NOW niet rond

Coronasteun

Meer dan 1.500 werkgevers in de transport- en logistieksector hebben nog geen definitieve berekening voor de coronasteunregeling NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) ingediend. Bedrijven hebben tot en met 22 februari 2023 de tijd om dit te doen, anders lopen ze het risico dat ze de tegemoetkoming moeten terugbetalen.

Corona
Foto: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Grootse deel logistieke bedrijven heeft papierwerk NOW niet rond | NT

Grootse deel logistieke bedrijven heeft papierwerk NOW niet rond

Coronasteun

Meer dan 1.500 werkgevers in de transport- en logistieksector hebben nog geen definitieve berekening voor de coronasteunregeling NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) ingediend. Bedrijven hebben tot en met 22 februari 2023 de tijd om dit te doen, anders lopen ze het risico dat ze de tegemoetkoming moeten terugbetalen.

Corona
Foto: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen