Kwart minder winst voor DPD Group in 2022

Forse afschrijving op Russische activiteiten

Geopost/DPD zag het resultaat voor belastingen vorig jaar met maar liefst 23% afnemen naar 818 miljoen euro. De afname was vooral toe te schrijven aan een lager volume (-1,3%) uit het pakketvervoer, hogere kosten en het beëindigen van de activiteiten in Rusland (februari 2022) als gevolg van de oorlog in de Oekraïne.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Kwart minder winst voor DPD Group in 2022 | NT

Kwart minder winst voor DPD Group in 2022

Forse afschrijving op Russische activiteiten

Geopost/DPD zag het resultaat voor belastingen vorig jaar met maar liefst 23% afnemen naar 818 miljoen euro. De afname was vooral toe te schrijven aan een lager volume (-1,3%) uit het pakketvervoer, hogere kosten en het beëindigen van de activiteiten in Rusland (februari 2022) als gevolg van de oorlog in de Oekraïne.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu