Duitsland merkt gevolgen slechte infrastructuur, belooft beterschap

Transport Logistik München

In de Logistic Performance Index van de Wereldbank staat Duitsland niet langer op de eerste plaats. Singapore en Finland bezetten nu de plaatsen één en twee. De onderzoekers van de bank rekenen het Duitsland vooral aan, dat de infrastructuur in een slechte toestand verkeert en dat het bezorgtijd van goederen (mede daardoor) te lang is. Het leidde deze week tot veel discussies bij de deelnemers op de beurs Transport Logistik München, die zich herkennen in de kritiek van de Wereldbank.

Volker Wissing, de Minister van Verkehr en Digitaliserung. Foto: Transport Logistic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitsland merkt gevolgen slechte infrastructuur, belooft beterschap | NT

Duitsland merkt gevolgen slechte infrastructuur, belooft beterschap

Transport Logistik München

In de Logistic Performance Index van de Wereldbank staat Duitsland niet langer op de eerste plaats. Singapore en Finland bezetten nu de plaatsen één en twee. De onderzoekers van de bank rekenen het Duitsland vooral aan, dat de infrastructuur in een slechte toestand verkeert en dat het bezorgtijd van goederen (mede daardoor) te lang is. Het leidde deze week tot veel discussies bij de deelnemers op de beurs Transport Logistik München, die zich herkennen in de kritiek van de Wereldbank.

Volker Wissing, de Minister van Verkehr en Digitaliserung. Foto: Transport Logistic

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu