Caroline Nagtegaal: ‘Mannen gaan dit niet oplossen’

Interview

‘Vrouwen zorgen voor meer balans en minder personeelstekort in logistiek’, betoogt Caroline Nagtegaal. Momenteel is 22% van de medewerkers in de Europese transportsector vrouw. Die verhouding moet fifty-fifty worden, bepleit ze. De Europarlementariër (VVD) wil dat bereiken door zichtbaar te maken wat werken in de sector voor vrouwen inhoudt. Want: ‘Het tekort aan arbeidskrachten wordt niet door mannen opgelost.’

Foto: Jeroen Jumelet, ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Caroline Nagtegaal: ‘Mannen gaan dit niet oplossen’ | NT

Caroline Nagtegaal: ‘Mannen gaan dit niet oplossen’

Interview

‘Vrouwen zorgen voor meer balans en minder personeelstekort in logistiek’, betoogt Caroline Nagtegaal. Momenteel is 22% van de medewerkers in de Europese transportsector vrouw. Die verhouding moet fifty-fifty worden, bepleit ze. De Europarlementariër (VVD) wil dat bereiken door zichtbaar te maken wat werken in de sector voor vrouwen inhoudt. Want: ‘Het tekort aan arbeidskrachten wordt niet door mannen opgelost.’

Foto: Jeroen Jumelet, ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu