Grote investeerder zet Cosco en Air China op zijn ‘divestment list’

vanwege teleurstellend klimaatbeleid

Het Britse investeringsbedrijf Legal & General heeft Cosco en Air China toegevoegd aan zijn ‘divestment list’, een lijst van bedrijven waarin het bedrijf vanwege teleurstellend klimaatbeleid van de betreffende ondernemingen de investeringen wil afbouwen in plaats van er meer geld in te stoppen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Grote investeerder zet Cosco en Air China op zijn ‘divestment list’ | NT

Grote investeerder zet Cosco en Air China op zijn ‘divestment list’

vanwege teleurstellend klimaatbeleid

Het Britse investeringsbedrijf Legal & General heeft Cosco en Air China toegevoegd aan zijn ‘divestment list’, een lijst van bedrijven waarin het bedrijf vanwege teleurstellend klimaatbeleid van de betreffende ondernemingen de investeringen wil afbouwen in plaats van er meer geld in te stoppen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu