Logistiek zoekt alternatieven voor Rode Zee

luchtvracht en sea-air

Importeurs en exporteurs van vooral waardevolle en tijdkritische goederen zoeken al naar alternatieve transportroutes en modaliteiten om op tijd de producten in Europa te krijgen. Sea-air en luchtvracht lijken daarbij vanaf het nieuwe jaar meer klandizie te krijgen als de aanvallen van de Houthi-rebellen op de commerciële scheepvaart in Rode Zee aanhouden.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Logistiek zoekt alternatieven voor Rode Zee | NT

Logistiek zoekt alternatieven voor Rode Zee

luchtvracht en sea-air

Importeurs en exporteurs van vooral waardevolle en tijdkritische goederen zoeken al naar alternatieve transportroutes en modaliteiten om op tijd de producten in Europa te krijgen. Sea-air en luchtvracht lijken daarbij vanaf het nieuwe jaar meer klandizie te krijgen als de aanvallen van de Houthi-rebellen op de commerciële scheepvaart in Rode Zee aanhouden.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu