Lufthansa Cargo neemt belang in start-up Cargo.one

luchtvracht

Lufthansa Cargo heeft een belang van 15% genomen in de Duitse start-up en digitale luchtvrachtbeurs Cargo.one. De durfinvesteerders Point Nine Capital uit Berlijn en het Zweedse Creandum hebben verder een belang van 22% genomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lufthansa Cargo neemt belang in start-up Cargo.one | NT

Lufthansa Cargo neemt belang in start-up Cargo.one

luchtvracht

Lufthansa Cargo heeft een belang van 15% genomen in de Duitse start-up en digitale luchtvrachtbeurs Cargo.one. De durfinvesteerders Point Nine Capital uit Berlijn en het Zweedse Creandum hebben verder een belang van 22% genomen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu