IATA top 100: Damco ziet omzet halveren

Luchtvracht

Verliezen is nooit leuk, maar als twee derde van het ladingpakket op exportgebied verdwijnt, zoals bij Maersk-dochter Damco, komt de klap wel echt hard aan. Het resultaat is dat de expediteur afzakt naar een anonieme 46-ste plek in de IATA top 100.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IATA top 100: Damco ziet omzet halveren | NT

IATA top 100: Damco ziet omzet halveren

Luchtvracht

Verliezen is nooit leuk, maar als twee derde van het ladingpakket op exportgebied verdwijnt, zoals bij Maersk-dochter Damco, komt de klap wel echt hard aan. Het resultaat is dat de expediteur afzakt naar een anonieme 46-ste plek in de IATA top 100.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu