Column – Piketpaaltjes in luchtvaartnota

RAAD & recht

Veel woorden, weinig daden. Dat was de kritiek op de nieuwe luchtvaartnota van minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur). Maar toch: bij close-reading slaat de nota een paar belangrijke piketpaaltjes voor de toekomst van de luchtvrachtsector in Nederland.

Cora van Nieuwenhuizen, Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Column – Piketpaaltjes in luchtvaartnota | NT

Column – Piketpaaltjes in luchtvaartnota

RAAD & recht

Veel woorden, weinig daden. Dat was de kritiek op de nieuwe luchtvaartnota van minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur). Maar toch: bij close-reading slaat de nota een paar belangrijke piketpaaltjes voor de toekomst van de luchtvrachtsector in Nederland.

Cora van Nieuwenhuizen, Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding