FNV: weinig schot in crisis-onderhandelingen met KLM

reorganisatie

KLM wil medewerkers die minder dan modaal verdienen laten meebetalen aan de besparingen die nodig zijn om coronasteun van het Rijk te krijgen van 3,4 miljard euro. Dat stelt  Jan van den Brink, bestuurder FNV Grondpersoneel. De bond noemt dat onacceptabel.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

FNV: weinig schot in crisis-onderhandelingen met KLM | NT

FNV: weinig schot in crisis-onderhandelingen met KLM

reorganisatie

KLM wil medewerkers die minder dan modaal verdienen laten meebetalen aan de besparingen die nodig zijn om coronasteun van het Rijk te krijgen van 3,4 miljard euro. Dat stelt  Jan van den Brink, bestuurder FNV Grondpersoneel. De bond noemt dat onacceptabel.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu