Het zoet en zuur van ‘verkenner’ Van Geel bij Maastricht Airport

Analyse

Het advies van ‘verkenner’ en oud-staatssecretaris Pieter van Geel om van Maastricht Aachen Airport (MAA) ‘een relatief kleine, hoogwaardige luchthaven met een accent op of uitsluitend vrachtvervoer’ te maken, biedt perspectief voor de Limburgse luchthaven. De milieukaders die Van Geel aangeeft, vooral op het gebied van de sterk gereduceerde geluidsruimte, geven echter aanleiding tot zorg.

Maastricht Airport, luchthaven

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Het zoet en zuur van ‘verkenner’ Van Geel bij Maastricht Airport | NT

Het zoet en zuur van ‘verkenner’ Van Geel bij Maastricht Airport

Analyse

Het advies van ‘verkenner’ en oud-staatssecretaris Pieter van Geel om van Maastricht Aachen Airport (MAA) ‘een relatief kleine, hoogwaardige luchthaven met een accent op of uitsluitend vrachtvervoer’ te maken, biedt perspectief voor de Limburgse luchthaven. De milieukaders die Van Geel aangeeft, vooral op het gebied van de sterk gereduceerde geluidsruimte, geven echter aanleiding tot zorg.

Maastricht Airport, luchthaven

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu