Brussels Airport: Sterk herstel vrachtoverslag

Maandcijfers

Brussels Airport (Zaventem) zag in maart van dit jaar de totale vrachtoverslag met 41% stijgen naar 74.000 ton ten opzichte van dezelfde maand in 2020. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 was er sprake van een toename van de vrachtvolumes van 27%.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Brussels Airport: Sterk herstel vrachtoverslag | NT

Brussels Airport: Sterk herstel vrachtoverslag

Maandcijfers

Brussels Airport (Zaventem) zag in maart van dit jaar de totale vrachtoverslag met 41% stijgen naar 74.000 ton ten opzichte van dezelfde maand in 2020. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 was er sprake van een toename van de vrachtvolumes van 27%.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen