FNV dreigt met acties bij afhandeling op Schiphol

eis tot sector-cao

FNV dreigt met acties als de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden in de afhandeling op Schiphol niet snel structureel verbeteren. Dat laat de vakbond weten in een brief aan het ministerie van Infrastructuur, Schiphol Group en de afhandelingsbedrijven op de luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

FNV dreigt met acties bij afhandeling op Schiphol | NT

FNV dreigt met acties bij afhandeling op Schiphol

eis tot sector-cao

FNV dreigt met acties als de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden in de afhandeling op Schiphol niet snel structureel verbeteren. Dat laat de vakbond weten in een brief aan het ministerie van Infrastructuur, Schiphol Group en de afhandelingsbedrijven op de luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding