‘Zonder MAA moeten we straks uitwijken naar het buitenland’

Luchtvracht

Juist op het moment dat de provincie Limburg de sluiting van Maastricht Aachen Airport (MAA) laat onderzoeken, lijken de marktkansen van de inmiddels 76 jaar oude regionale luchthaven, eigendom van dezelfde provincie, nog nooit zo goed te zijn geweest. Dat beeld kwam naar voren op het vorige week in de Limburgse hoofdstad gehouden luchtvrachtcongres van Nieuwsblad Transport over de toekomst van het tweede vrachtvliegveld van Nederland.

MAA-Maastricht-Aachen-Airport_photos_v2_custom
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Zonder MAA moeten we straks uitwijken naar het buitenland’ | NT

‘Zonder MAA moeten we straks uitwijken naar het buitenland’

Luchtvracht

Juist op het moment dat de provincie Limburg de sluiting van Maastricht Aachen Airport (MAA) laat onderzoeken, lijken de marktkansen van de inmiddels 76 jaar oude regionale luchthaven, eigendom van dezelfde provincie, nog nooit zo goed te zijn geweest. Dat beeld kwam naar voren op het vorige week in de Limburgse hoofdstad gehouden luchtvrachtcongres van Nieuwsblad Transport over de toekomst van het tweede vrachtvliegveld van Nederland.

MAA-Maastricht-Aachen-Airport_photos_v2_custom
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu