FedEx beducht voor raketaanvallen op freighters

laser tegen luchtdoelraketten

De Amerikaanse luchtvaartdienst FAA bekijkt een verzoek van pakketvervoerder FedEx om zijn vrachtvliegtuigen uit rusten met een antiraketsysteem. Voorlopig heeft de koerier nog geen groen licht gekregen, want uit de eerste bevindingen van de dienst blijkt dat er grote risico’s kleven aan een dergelijk systeem.

FedEx

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

FedEx beducht voor raketaanvallen op freighters | NT

FedEx beducht voor raketaanvallen op freighters

laser tegen luchtdoelraketten

De Amerikaanse luchtvaartdienst FAA bekijkt een verzoek van pakketvervoerder FedEx om zijn vrachtvliegtuigen uit rusten met een antiraketsysteem. Voorlopig heeft de koerier nog geen groen licht gekregen, want uit de eerste bevindingen van de dienst blijkt dat er grote risico’s kleven aan een dergelijk systeem.

FedEx

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu