Vracht nog steeds goed voor helft omzet Korean Air

kwartaalcijfers

Korean Air, de grootste Aziatische luchtvrachtvervoerder, zag de vrachtomzet met 12% toenemen naar 1,3 miljard euro over het derde kwartaal. Daarmee deed de Koreaanse airline, dat rond de helft van zijn inkomsten uit vracht haalt, het zelfs beter dan Lufthansa Cargo, dat in die periode een omzet van 1,1 miljard euro behaalde.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vracht nog steeds goed voor helft omzet Korean Air | NT

Vracht nog steeds goed voor helft omzet Korean Air

kwartaalcijfers

Korean Air, de grootste Aziatische luchtvrachtvervoerder, zag de vrachtomzet met 12% toenemen naar 1,3 miljard euro over het derde kwartaal. Daarmee deed de Koreaanse airline, dat rond de helft van zijn inkomsten uit vracht haalt, het zelfs beter dan Lufthansa Cargo, dat in die periode een omzet van 1,1 miljard euro behaalde.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding