Luchtvrachtprijzen verder onderuit richting magere Kerst

luchtvrachtanalyse WorldACD

Goed en slecht nieuws voor de luchtvrachtvervoerders. De gemiddeld vrachtprijs in de wereld is ondanks gestegen brandstoftoeslagen in een jaar gedaald met 25% naar 3,33 dollar per kilo. Die prijsdaling heeft zich echter in de laatste gemeten weken van november (week 46 en 47) niet doorgezet.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Luchtvrachtprijzen verder onderuit richting magere Kerst | NT

Luchtvrachtprijzen verder onderuit richting magere Kerst

luchtvrachtanalyse WorldACD

Goed en slecht nieuws voor de luchtvrachtvervoerders. De gemiddeld vrachtprijs in de wereld is ondanks gestegen brandstoftoeslagen in een jaar gedaald met 25% naar 3,33 dollar per kilo. Die prijsdaling heeft zich echter in de laatste gemeten weken van november (week 46 en 47) niet doorgezet.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding