Atlas Air ziet de tijden van jubelwinsten verdwijnen

Luchtvracht

De Amerikaanse vrachtmaatschappij Atlas Air zag de winst over het laatste kwartaal van 2022 afnemen met bijna 30%, naar 126 miljoen dollar. Daarmee kreeg ook de grootste operator van vrachtjumbo’s in de wereld te maken met een dalend aantal vlieguren door een afnemende marktvraag.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Atlas Air ziet de tijden van jubelwinsten verdwijnen | NT

Atlas Air ziet de tijden van jubelwinsten verdwijnen

Luchtvracht

De Amerikaanse vrachtmaatschappij Atlas Air zag de winst over het laatste kwartaal van 2022 afnemen met bijna 30%, naar 126 miljoen dollar. Daarmee kreeg ook de grootste operator van vrachtjumbo’s in de wereld te maken met een dalend aantal vlieguren door een afnemende marktvraag.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu