‘Mondiale luchtvrachtcapaciteit voor het eerst boven pre-corona’

Luchtvrachtmonitor Clive

Voor het eerst sinds drie jaar is er meer luchtvrachtcapaciteit in de wereld dan aan het begin van 2020, toen het passagiersvervoer en daarmee de belly-capaciteit door de corona pandemie aan banden werd gelegd. Dat stelt marktanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport over de maand februari.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Mondiale luchtvrachtcapaciteit voor het eerst boven pre-corona’ | NT

‘Mondiale luchtvrachtcapaciteit voor het eerst boven pre-corona’

Luchtvrachtmonitor Clive

Voor het eerst sinds drie jaar is er meer luchtvrachtcapaciteit in de wereld dan aan het begin van 2020, toen het passagiersvervoer en daarmee de belly-capaciteit door de corona pandemie aan banden werd gelegd. Dat stelt marktanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport over de maand februari.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu