Bos Logistics, opgericht in 1961, is een logistieke dienstverlener met focus op voor- en natransport, opslag en overslag van luchtvracht en zeevracht. Het bedrijf heeft een wagenpark van circa 275 trekkende eenheden en 250 opleggers met een capaciteit van 1 tot 25 ton.

Bos heeft vestigingen bij de luchthavens van Schiphol, Eindhoven, Rotterdam en Zaventem. Met de overname krijgt de logistiek dienstverlener er nog een vestiging bij in de omgeving van het Brusselse vliegveld.

‘We streven ernaar om een leidende positie op Brucargo, de luchthaven van Brussel, te verwerven. Deze overname brengt ons dichter bij dat doel’, licht Frank Bos, directeur van Bos Logistics, de overname toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement