Onderzoek FNV: veel mis bij vrachtafhandeling Schiphol

'Ratten en muizen in kantine en wc's'

Een hoge werkdruk, verouderd materiaal, onderbezetting, ongelukken met gevaarlijke stoffen, aanrijdingen en uitzendkrachten die geen Engels of Nederlands spreken. Dat zijn een aantal van de klachten die vakbond FNV heeft verzameld in een enquête onder het personeel van de vrachtafhandeling op Schiphol.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderzoek FNV: veel mis bij vrachtafhandeling Schiphol | NT

Onderzoek FNV: veel mis bij vrachtafhandeling Schiphol

'Ratten en muizen in kantine en wc's'

Een hoge werkdruk, verouderd materiaal, onderbezetting, ongelukken met gevaarlijke stoffen, aanrijdingen en uitzendkrachten die geen Engels of Nederlands spreken. Dat zijn een aantal van de klachten die vakbond FNV heeft verzameld in een enquête onder het personeel van de vrachtafhandeling op Schiphol.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu