Schiphol kan door schrappen Tweede Kaagbaan eindelijk bouwen aan eigen CargoCity

luchtvracht

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) heeft definitief een streep gezet door de plannen voor de aanleg van een Tweede Kaagbaan op Schiphol. Dat besluit zorgt ervoor dat het luchtvrachtareaal Schiphol Zuid-Oost nu verder kan worden ontwikkeld tot ‘de meest slimme CargoCity van Europa’, aldus de luchthaven.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol kan door schrappen Tweede Kaagbaan eindelijk bouwen aan eigen CargoCity | NT

Schiphol kan door schrappen Tweede Kaagbaan eindelijk bouwen aan eigen CargoCity

luchtvracht

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) heeft definitief een streep gezet door de plannen voor de aanleg van een Tweede Kaagbaan op Schiphol. Dat besluit zorgt ervoor dat het luchtvrachtareaal Schiphol Zuid-Oost nu verder kan worden ontwikkeld tot ‘de meest slimme CargoCity van Europa’, aldus de luchthaven.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu