Harbers zet rigoureus mes in afhandeling Schiphol

Reductie van zeven naar drie bedrijven

Demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur) wil het aantal afhandelaars op Schiphol drastisch verminderen van de huidige zeven aanbieders naar drie. Die harde ingreep, die ook voor de vrachtafhandeling geldt, zal ‘op z‘n vroegst’ in 2025 zijn afgerond, aldus de VVD-bewindsman.

Foto: NYC Russ / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Harbers zet rigoureus mes in afhandeling Schiphol | NT

Harbers zet rigoureus mes in afhandeling Schiphol

Reductie van zeven naar drie bedrijven

Demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur) wil het aantal afhandelaars op Schiphol drastisch verminderen van de huidige zeven aanbieders naar drie. Die harde ingreep, die ook voor de vrachtafhandeling geldt, zal ‘op z‘n vroegst’ in 2025 zijn afgerond, aldus de VVD-bewindsman.

Foto: NYC Russ / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu