Wie is nu de grootste luchtvrachtexpediteur? Download de nieuwe IATA Top 100

ranglijst

Wie is de grootste luchtvrachtexpediteur in Nederland? Elk jaar stelt Nieuwsblad Transport aan de hand van vertrouwelijke jaaroverzichten van de IATA-CASS-cijfers (export) een top 100 samen van de Nederlandse luchtvrachtexpeditie. Download hier de nieuwste versie met de cijfers over 2022.

Beeld: NT / Bureau Curve
Wie is nu de grootste luchtvrachtexpediteur? Download de nieuwe IATA Top 100 | NT

Wie is nu de grootste luchtvrachtexpediteur? Download de nieuwe IATA Top 100

ranglijst

Wie is de grootste luchtvrachtexpediteur in Nederland? Elk jaar stelt Nieuwsblad Transport aan de hand van vertrouwelijke jaaroverzichten van de IATA-CASS-cijfers (export) een top 100 samen van de Nederlandse luchtvrachtexpeditie. Download hier de nieuwste versie met de cijfers over 2022.

Beeld: NT / Bureau Curve